מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מאפים צמחוניים> פשטידת תפוחי אדמה

פשטידת תפוחי אדמה

פשטידת תפוחי אדמה

תיאור המתכון

פשטידת תפוחי אדמה מרכיבים צמחיים בלבד.

מרכיבים

אופן ההכנה

מקלפים את תפוחי-האדמה ומבשלים במים רותחים כ-20 דקות, עד להתרככותם. מסננים, מעבירים למעבד מזון עם שאר החומרים, וטוחנים עד לקבלת תערובת חלקה.

מעבירים לתבנית משומנת, מהדקים, ואופים בחום בינוני במשך כשעה.

הערה: אם משתמשים בתבנית סיליקון – אין צורך לשמן את התבנית

תגובות

  1. כמה זה חום בינוני רוני (05/01/2006 18:55:00)
  2. תשובה ל-1 תשובה ל-1 (10/01/2006 14:59:00)
    חום בינוני בעיקרון זה כ-175 מעלות.
  3. פשטידה חגית (01/04/2007 12:32:00)
    מאיפה אני מוצאת טופו לקנות?
  4. פשטידה מננמ (20/05/2009 20:01:00)
    מה פסטידה בלי ביצים ן.או קמח לא שכחתם