פשטידת תפוחי אדמה
- מתאים ל: 8 מנות
- זמן הכנה: שעה וחצי
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
פשטידת תפוחי אדמה מרכיבים צמחיים בלבד.
מרכיבים
- 5 תפוחי-אדמה בינוניים (1 ק"ג)
- 300 גרם טופו (גוש)
- 8 שיני שום
- 2 כפות שמן
- חצי כוס שמיר (עלים בלבד)
- חצי כוס פטרוזיליה (עלים בלבד)
- כפית מלח
- רבע כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
מקלפים את תפוחי-האדמה ומבשלים במים רותחים כ-20 דקות, עד להתרככותם. מסננים, מעבירים למעבד מזון עם שאר החומרים, וטוחנים עד לקבלת תערובת חלקה.
מעבירים לתבנית משומנת, מהדקים, ואופים בחום בינוני במשך כשעה.
הערה: אם משתמשים בתבנית סיליקון – אין צורך לשמן את התבנית
תגובות
-
כמה זה חום בינוני
רוני
(05/01/2006 18:55:00)
-
תשובה ל-1
תשובה ל-1
(10/01/2006 14:59:00)
חום בינוני בעיקרון זה כ-175 מעלות.
-
פשטידה
חגית
(01/04/2007 12:32:00)
מאיפה אני מוצאת טופו לקנות?
-
פשטידה
מננמ
(20/05/2009 20:01:00)
מה פסטידה בלי ביצים ן.או קמח לא שכחתם