לחמניות בעשבי תיבול
- מתאים ל: 5 מנות
- זמן הכנה: שעה וחצי
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון ללחמניות בעשבי תיבול ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 2 כוסות קמח
- 25 גרם שמרים
- שלושת רבעי כוס מים פושרים
- חצי כפית סוכר
- כף עשבי תיבול מיובשים
- כפית מלח
- 2 כפות שמן
- כף עשבי תיבול מיובשים
- 2 כפות שום כתוש
- 2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
1. מערבבים בקערה את חומרי הבצק, ולשים עד שמתקבל בצק אחיד.
2. מכסים את הקערה במגבת ומניחים לבצק לתפוח כשעה, עד להכפלת נפחו.
3. בינתיים מערבבים בצלחת עמוקה את חומרי הציפוי.
4. מרדדים את הבצק לגלילים צרים באורך כעשרים ס"מ כל גליל, ומבצעים קשר בכל גליל.
5. טובלים כל לחמניה בתערובת הציפוי.
6. מניחים את הלחמניות בתבנית משומנת (או על גבי נייר אפייה) מבלי להצמידן זו לזו, ואופים בחום בינוני בתנור שחומם מראש במשך כרבע שעה, עד להשחמת הלחמניות.
7. מגישים חם.
הערות
המתכון באדיבות