מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מאפים צמחוניים> לחמניות בעשבי תיבול

לחמניות בעשבי תיבול

לחמניות בעשבי תיבול

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון ללחמניות בעשבי תיבול ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מערבבים בקערה את חומרי הבצק, ולשים עד שמתקבל בצק אחיד.

2. מכסים את הקערה במגבת ומניחים לבצק לתפוח כשעה, עד להכפלת נפחו.

3. בינתיים מערבבים בצלחת עמוקה את חומרי הציפוי.

4. מרדדים את הבצק לגלילים צרים באורך כעשרים ס"מ כל גליל, ומבצעים קשר בכל גליל.

5. טובלים כל לחמניה בתערובת הציפוי.

6. מניחים את הלחמניות בתבנית משומנת (או על גבי נייר אפייה) מבלי להצמידן זו לזו, ואופים בחום בינוני בתנור שחומם מראש במשך כרבע שעה, עד להשחמת הלחמניות.

7. מגישים חם.

הערות

המתכון באדיבות