מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מאפים צמחוניים> מאפה אטריות ופטריות

מאפה אטריות ופטריות

מאפה אטריות ופטריות

תיאור המתכון

מאפה אטריות ופטריות

מרכיבים

אופן ההכנה



1. מבשלים את האטריות עד למצב "אל-דנטה" (עשוי למחצה)

2. מאדים את הבצל עם מעט מרגרינה, עד שהוא הופך שקוף

3. מוסיפים לבצל את הפטריות, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, וממשיכים לאדות למשך חמש דקות.

4. ממיסים 75 גרם מרגרינה בטעם חמאה. מוסיפים את כוס הקמח, את הנוזל מקופסת הפטריות, את חלב הסויה ואת השמנת. מערבבים עד יצירת רביכה רכה ללא גושי קמח, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים.

5. משמנים תבנית אפייה ויוצקים לתוכה את האטריות.

6. מוסיפים מעל את הפטריות ואת הבצל, ומעליהן את הרביכה. מכניסים לתנור מחומם לחום בינוני (180 מעלות), למשך חצי שעה.

הערות

המתכון באדיבות אנונימוס- עמותה לזכויות בעלי חיים.
veg.co.il