מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני תפוחי אדמה > צ'יפס פארסניפ וצ'יפס פארסניפ משובח

צ'יפס פארסניפ וצ'יפס פארסניפ משובח

צ'יפס פארסניפ וצ'יפס פארסניפ משובח

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לצ'יפס פארסניפ וצ'יפס פארסניפ משובח ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה


צ'יפס פרסניפ
קולפים וחותכים את הפרסניפ לאצבעות באורך 8 ס''מ ובעובי 1 ס''מ. מטגנים בשמן עמוק דקות אחדות עד לקבלת גוון זהוב. מוציאים לקערה עם נייר סופג ומפזרים מלח גס ופלפל שחור.

צ'יפס פרסניפ משובח
קולפים פארסניפ וחותכים אותו לפרוסות בעובי של 1 ס''מ. חולטים בסיר עם מים רותחים כ-6 דקות. מסננים ומייבשים. במחבת כבדה מורחים 2 כפות שמן זית ומחממים. מניחים את פרוסות הפארסניפ
במחבת ומפזרים מלח ופלפל לבן . מטגנים עד להשחמת הצד התחתון, הופכים ומפזרים שוב מלח ופלפל. לאחר ההשחמה מוסיפים 3 קוביות חמאה ומטגנים דקה נוספת.
.