קציצות טלה עם רוטב עגבניות וזיתי קלמטה
- מתאים ל: 8-10 מנות
- זמן הכנה: 40 דקות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מתכון של מסעדת מזטי
מרכיבים
- 1 ק''ג בשר בקר טרי לטחינה (כתף או צוואר טחון)
- 200 ג' שומן בקר
- 1 בצל קצוץ דק
- 1 כפית מלח
- מעט פלפל שחור
- 20 ג' פירורי לחם
- 1 ביצה
- לרוטב העגבניות
- 5 עגבניות אדומות
- 10 שיני שום פרוסות לפרוסות
- 100 ג' רסק עגבניות
- מלח, פלפל, סוכר – לפי הטעם
- 200 ג' זיתים שחורים
אופן ההכנה
1. מערבבים את הבשר יחד עם שאר מרכיבי הקציצות, מכינים מהם קציצות קטנות ומטגנים במחבת עם מעט שמן. שמים בצד
2. מכינים את הרוטב: מבשלים את מרכיבי הרוטב (לבד מהזיתים) כחצי שעה. מוסיפים את הזיתים , יוצקים על הקציצות ומגישים חם.
קישורים:מסעדת מזטי
המתכון באדיבות
|
מסעדת הברזל 34
ברזל 34, רמת החייל, תל אביב
הצג טלפון
03-6475969
|