מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכונים מיוחדים> בלינצ'ס במילוי פירות יער

בלינצ'ס במילוי פירות יער

בלינצ'ס במילוי פירות יער

תיאור המתכון

להכנת הבלינצ'ס אפשר להשתמש במחבת חשמלית מיוחדת או במחבת טפלון או רגילה. אם משתמשים במחבת רגילה (קוטר 20 ס''מ), יש לשמן את המחבת מעט לפני תחילת הטיגון ולא לשמן בין מחבתית אחת לשניה מכיוון שהדבר פוגם בתוצאה הסופית.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מערבבים בקערה את החלב, ביצים, והשמן. טורפים היטב.
2. מוסיפים בהדרגה קמח ומלח תוך כדי ערבוב במערבל עד שמתקבלת תערובת חלקה.
3. משמנים את המחבת מעט ומחממים על אש קטנה. שופכים למחבת חם מאוד בכל פעם כמות של 3 – 4 כפות מהתערובת. מניעים את המחבת עד שהתערובת מכסה את כולה בשכבה דקה. ממתינים 2 – 3 דקות ולאחר שהצד התחתון מזהיב הופכים בעזרת מרית לצד שני. לטגן עוד 2 – 3 דקות בצד שני. להכין בדרך זו את כל המחבתיות.
4.

אופן ההכנה
1. אם משתמשים בפירות יער קפואים יש להפשירם בטמפ' חדר. אם משתמשים בפירות טריים, שוטפים היטב. מערבבים את הפירות עם הסוכר ומשהים 15 דקות. 2. הפירות מפרישים מעט מיץ. מועכים את את הפירות במזלג. מערבבים בנפרד את הגבינה, קליפת לימון, תמצית וניל . מוסיפים את הפירות לתערובת הגבינה ומערבבים היטב בעדינות.
2. מוסיפים את סובין שיבולת השועל ומערבבים שוב. משהים במקרר 15 דקות.
3. מורחים על כל מחבתית כף גדושה מהמלית ומגלגלים. מגישים קר או מחומם מעט.

תגובות

  1. המתכון נפלא! שושיק (19/10/2007 16:28:00)
    תודה רבה:)
  2. אחלה מתכון!! הילה ודרור (16/02/2008 02:44:00)
  3. ממש טעים! שפית צעירה (25/04/2008 13:41:00)
    אני וחברה טרפנו הכל בכמה ד'ק (:
    תודה על המתכון ^-^
  4. ננסה אם טוב נספר לחברה פימינצה (01/06/2008 11:14:00)