Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני תפוחי אדמה > פירה תפוחי אדמה

פירה תפוחי אדמה

פירה תפוחי אדמה

תיאור המתכון

מתכון לפירה תפוחי אדמה, מאת השף יניב גור אריה.

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנה:
מבשלים את תפוחי האדמה בשלמותם (עם הקליפה) במים עד שהם רכים. מסננים ומעבירים לתנור חם (220 מעלות) ל-20 דקות.
מחממים את החלב בסיר רחב.
קולפים את תפוחי האדמה וטוחנים במטחנת ירקות ידנית (''מולין'') מעל סיר החלב .מנמיכים להבה למינימום ומוסיפים בהדרגה ותוך בחישה את החמאה , עד שהיא נבלעת בתערובת, מתבלים במלח.