מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מרק קרם ערמונים חורפי

מרק קרם ערמונים חורפי

מרק קרם ערמונים חורפי

תיאור המתכון

מרק קרם ערמונים חורפי של השף יניב גור אריה

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן ההכנה:
למרק: מבשלים את הערמונים בחלב על סף רתיחה כ – ½ שעה, עד שהערמונים מתרככים וחצי מהחלב נבלע בהם.
מעבירים את תכולת הסיר למעבד מזון וטוחנים היטב למחית חלקה.
מחזירים לסיר ומדללים בציר ירקות עד למרקם הרצוי (מומלץ שהמרק לא יהיה סמיך מדי). מתבלים במעט מלח.
להגשה: מוזגים את המרק החם לכוסות מרטיני.


קישורים:
לאתר ''לגעת באוכל''