סלט - חציל אפוי
- מתאים ל: 20 מנות
- זמן הכנה: 1 שעה
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
באדיבות מסעדת "מיתוס גריל בר"
מרכיבים
- 10 יח' חציל בלאדי
- 1/2 כוס טחינה גולמית
- 1 כוס מים קרים
- 2 שיני שום קצוצות
- 1 כפית מלח
- 3 כפות שמן זית
- מיץ מחצי לימון
- 1/2 כוס גרגירי חומוס מבושלים
- 1/2 כוס עלי רוקט קצוצים
אופן ההכנה
אופן ההכנה
שורפים את החצילים בתנור או בגריל, מוציאים את התוך ומניחים במסננת.
מערבבים את הטחינה, המים השום והמלח לרוטב אחיד.
מסדרים את החציל בצלוחיות ויוצקים את הרוטב מעל.
מפזרים מעל את עלי הרוקט, שמן הזית, הלימון וגרגירי החומוס ומגישים