מרק אספרגוס

מרק אספרגוס

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למרק אספרגוס ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מפרידים את ראשי האספרגוס מהגבעולים. קוצצים את הגבעולים וחולטים את הראשים במים רותחים עם מלח ומסננים.
2. קוצצים את הבצל ואת גבעול הסלרי
3. מחממים את החמאה בסיר ומוסיפים את גבעולי האספרגוס הסלרי והבצל. מערבבים היטב ומבשלים מס' דקות מוסיפים את הקמח ומערבבים. מוסיפים את המרק וממשיכים לבשל עד להתרככות.
4. מוסיפים את ראשי האספרגוס למרק ומבשלים עוד מס' דקות.
5. מעבירים למעבד מזום ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
6. מחזירים לסיר, מוסיפים את השמנת, מערבבים, מחממים ומגישים.

הערות

לצמחונים : ניתן להשתמש באבקת מרק ירקות

תגובות

  1. סבבה דודו (23/09/2003 09:43:00)
    טעים
  2. ממש ממש ממש פשוט ומעולה!!!!!!!! א.ד. (26/11/2004 18:57:00)
  3. מתכון מעולה אבל תוסיפו לזה 3 שיני שום כתושות נ (26/05/2005 17:29:00)