פסטה פפדרלה, תפוחי-עץ ואגוזים
- מתאים ל: 6 מנות
- זמן הכנה: 35 דק'
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מתכון מאת שי עשהאל
מרכיבים
- 500 גר' פסטה פפרדלה- ברילה
- 100 גר' אגוזי מלך קצוצים גס
- 1 תפו''ע גרנד חתוך לקוביות
- 6 כפות סויה
- 2 שיני שום כתושות
- 2 כפות סוכר חום
- קורט צ'ילי
- 4 כפות שמן אגוזים
אופן ההכנה
1. מבשלים את הפסטה לדרגת אל- דנטה לפי הוראות יצרן.
2. מחממים את השמן , מוסיפים את האגוזים ותפוחי העץ לטיגון קל. מוסיפים את הפסטה, ומוסיפים את שאר המרכיבים. מגישים חם ומייד.
- מתאים להכנה עם ילדים
- מתאים להגשה לילדים
- צמחוני
- כשר