סלט חציל אפוי
- מתאים ל: 20 מנות
- זמן הכנה: כחצי שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
למשפחת האפויים בתנור, מצטרף שחקן חיזוק חדש: החציל. בשילוב של טחינה ומיץ לימון, תקבלו מנה מקורית וטעימה במיוחד.
מרכיבים
- המצרכים
- 10 יח' חציל בלאדי
- 1/2 כוס טחינה גולמית
- 1 כוס מים קרים
- 2 שיני שום קצוצות
- 1 כפית מלח
- 3 כפות שמן זית
- מיץ מחצי לימון
- 1/2 כוס גרגירי חומוס מבושלים
- 1/2 כוס עלי רוקט קצוצים
אופן ההכנה
1. שורפים את החצילים בתנור או בגריל עד שהם מתרככים, מוציאים את התוך ומניחים במסננת.
2. מערבבים את הטחינה, המים השום והמלח לרוטב אחיד.
3. מסדרים את החציל בצלוחיות ויוצקים את הרוטב מעל.
מפזרים מעל את עלי הרוקט, שמן הזית, הלימון וגרגירי החומוס ומגישים
המתכון באדיבות
|
מסעדת מיתוס
ויצמן 2, מגדל אמות השקעות , תל אביב
הצג טלפון
072-3281690
|