מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

ממרח כבד קל

ממרח כבד קל

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לממרח כבד קל ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מבשלים את הכבד עד כ-5 דקות אחר הרתיחה.
2. טוחנים את הכבד, וחותכים את המרגרינה לרצועות של 40-50 גרם.
3. טוחנים את האגוזים לתוך הכבד, מערבבים ומוסיפים מלח ופלפל לפי טעם.

הערות

אין

תגובות

  1. לא כשר !! כבד חיב להיצלות על אש גלויה לא כשר @@@@ (14/11/2006 14:34:00)