מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכונים מיוחדים> מתכון לחנוכה: סופגניות מגרמניה- ''ברלינר''

מתכון לחנוכה: סופגניות מגרמניה- ''ברלינר''

מתכון לחנוכה: סופגניות מגרמניה- ''ברלינר''

תיאור המתכון

מתכון של ''תותים'' - סדנאות בישול בגוש שגב

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן ההכנה:

1. לשים את כל החומרים לבצק. מעצבים את הבצק לכדור, משמנים מעט ומניחים בקערה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים לפחות 4 שעות במקרר.
2. מרדדים את הבצק לעלה בעובי 1 ס''מ, קורצים עיגול בעזרת כוס מהבצק ומניחים על מגש משומן. מכסים ומתפיחים כשעה.
3. מטגנים את הסופגניות בשמן החם עד הזהבה. הופכים, ומוציאים בעזרת כף מחוררת על צלחת מכוסה בנייר סופג. כשהסופגניות מתקררות, מפזרים מעל אבקת סוכר.


קישורים:
אתר

תגובות

  1. ברלינר נוני (21/04/2005 07:45:00)