Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > שרימפס בשמנת, ויסקי ופרומעז, מתכון של מסעדת פרנג'ליקו

שרימפס בשמנת, ויסקי ופרומעז, מתכון של מסעדת פרנג'ליקו

שרימפס בשמנת, ויסקי ופרומעז, מתכון של מסעדת פרנג'ליקו

תיאור המתכון

שרימפס מוקפץ בשמנת, ויסקי פרומעז עם פלחי מנגו ושמיר קצוץ מעוטר בכרישה מטוגנת

מרכיבים

אופן ההכנה

ממיסים את החמאה במחבת, שופכים את השרימפס, מקפיצים במהירות עד לסגירתם, מוסיפים את גבינת הפרומעז, את השמיר, המנגו, המלח והפלפל.
לאחר מכן שופכים את הויסקי בזהירות כי זה מעט דליק, מאדים עוד כדקה עד שהאלכוהול מיתאדה, מוסיפים את השמנת ומצמצמים עד לסמיכות הרצויה.

הערות

זמן בישול: 5 דקות
על אש בינונית


קישורים:
פרנג'ליקו
המתכון באדיבות
מסעדת פרנג'ליקו שד' מוריה 132, חיפה הצג טלפון קופונים לפרנג'ליקו