Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > קדרת פירות ים בשמנת וברנדי של מסעדת פרנג'ליקו

קדרת פירות ים בשמנת וברנדי של מסעדת פרנג'ליקו

קדרת פירות ים בשמנת וברנדי של מסעדת פרנג'ליקו

תיאור המתכון

קדרת פירות ים בשמנת ברנדי בניחוח גבינת רוקפור ומחית עגבניות מיובשות.
מתאים לאוהבי פירות ים.

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים את החמאה ומוסיפים בהדרגה את הסרטנים, המולים, השרימפס והקלאמרי, מקפיצים עד לסגירה.
מוסיפים את מחית העגבניות, הפטרוזיליה הקצוצה, השום הכתוש, המלח והפלפל ושופכים בזהירות את הברנדי ומשלהבים עד לאידוי האלכוהול. מוסיפים את השמנת והגבינה עד לצימצום הרצוי. מכבים ומגישים.

הערות

זמן בישול: 10 דקות
על אש בינונית


קישורים:
פרנג'ליקו
המתכון באדיבות
מסעדת פרנג'ליקו שד' מוריה 132, חיפה הצג טלפון קופונים לפרנג'ליקו