כבד קצוץ- מסעדת קיטון
- מתאים ל: 2 מנות
- זמן הכנה: 30 דקות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
מתכון של מסעדת ''קיטון''
מרכיבים
- 4 בצלים
- 200 גרם כבד בקר, חתוך לקוביות גדולות
- 4 ביצים קשות
אופן ההכנה
1. מטגנים בצל עד הזהבה
2. מוסיפים את הכבד ומטגנים עד השחמה
3. טוחנים את הבצל והכבד המטוגן במטחנת בשר ומוסיפים את הביצים, מלח פלפל שחור לפי הטעם.
קישורים:קיטון
המתכון באדיבות
|
מסעדת קיטון
דיזינגוף 145, תל אביב
הצג טלפון
03-5233679
|
תגובות
-
כשרות
לאוני
(09/07/2005 14:40:00)
זה לא יכול להיות כשר מפני שאת הכבד צריך קודם לצלות בגריל מטעמי כשרות.