צ'ולנט (חמין)

צ'ולנט (חמין)

תיאור המתכון

מתכון של מסעדת קיטון דיזנגוף 145 תל אביב 03-5233679

מרכיבים

אופן ההכנה

1. בסיר גדול וכבד מסדרים את החומרים בשכבות: תחילה שומן אווז, מעל תפו''א, בצלים טריים, בצל יבש, גריסים ושעועית. בין שכבה לשיכבה מפזרים מתערובת התבלינים.
2. ממלאים את הסיר במים עד כיסוי כל החומרים, מביאים לרתיחה. מניחים את הביצים הקשות ומנמיכים את הלהבה.
3. במחבת קטנה מכינים את הקרמל: ממיסים את הסוכר עד שמקבל צבע חום כהה, נזהרים לא לשרוף. שופכים בזהירות לתוך הסיר, מעל כל החומרים. מבשלים על הכיריים, בסיר מכוסה כל הלילה.


קישורים:
קיטון
המתכון באדיבות
מסעדת קיטון דיזינגוף 145, תל אביב הצג טלפון

תגובות

  1. זה ממש לא צימחוני יש בזה שומן אווז א. (11/02/2005 14:29:00)