מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני אורז> ריזוטו כמהין

ריזוטו כמהין

ריזוטו כמהין

תיאור המתכון

מתכון של הדס ורדימון מ''בוקצ'יו''

מרכיבים

אופן ההכנה

1. להרתיח את האורז בציר במשך 15 דקות תוך כדי ערבוב
להסיר מהאש , להוסיף פלפל שחור מלח ,פרמז'ן חמאה
ואת פטריות הפורצ'יני ששרינו .
2. לכסות את הסיר ולהשאיר למשך מספר דקות .
3. להגיש את הריזוטו בצלחת עמוקה , לקלף בקולפן ירקות את פטריית הכמהין, מעל לריזוטו או לשפוך שמן כמהין מעל ולפזר מעל הכל עירית קצוצה

תגובות

  1. בושה, ככה מכינים ריזוטו? נו באמת רועי (13/11/2010 10:34:00)
    ריזוטו מכינים ע''י הוספה של ציר/מים בכל פעם וערבוב עד לקבלת המרקם הקרמי הרצוי...מישהו ממש ממש התעצל בכתיבת המתכון