Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני אורז> ריזוטו בזיליקום וכמהין

ריזוטו בזיליקום וכמהין

ריזוטו בזיליקום וכמהין

תיאור המתכון

מתכון מ''חוויה איטלקית- הסיפור והטעם''
ניתן להגיש כמנה ראשונה או כתוספת למנה עיקרית.

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן ההכנה

1. מטגנים בסיר שטוח את הבצל עד שקיפות. מוסיפים את האורז ומטגנים תוך כדי בחישה בכף עץ 2 דקות נוספות, מוסיפים את התימין והיין הלבן וממשיכים לערבב.
2. מוסיפים בכל פעם מצקת מציר העוף החם וממשיכים לערבב עד ספיגת הנוזלים. ממשיכים להוסיף ולבחוש כך עד שהריזוטו מוכן לאכילה בדרגת אלדנטה (לא דייסתי).
3. מוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם ואת גבינת הפרמיזן.
4. בהגשה, מניחים במרכז קערת ההגשה האישית 2 כפות מגבינת העיזים, יוצקים מעליה את הריזוטו, קורעים מעליו את עלי הבזיליקום ומוסיפים בעזרת קולפן מספר פרוסות כמהין.