מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> קציצות עוף מטוגנות

קציצות עוף מטוגנות

קציצות עוף מטוגנות

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לקציצות עוף מטוגנות ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מרתיחים את תפו''א עד שיתרכך ומגרדים בפומפיה גסה.
2. קוצצים את הבצל וחותכים את חזה העוף לקוביות קטנות.
3. מערבבים יחד את כל החומרים עם הביצים והתבלינים. ( ניתן להוסיף פרורי לחם במידה והבצק יוצא נוזלי )
4. יוצרים כדורים קטנים ומטגנים על אש בינונית, בשמן עמוק כ – 2-3 דקות עד להזהבה.


הערות

ניתן להחליף בבשר טחון או בדגים