Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגיות> עוגיות חמאה ואגוזי פקאן

עוגיות חמאה ואגוזי פקאן

עוגיות חמאה ואגוזי פקאן

תיאור המתכון

המתכון באדיבות קונדיטורית באנאפה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים מראש תנור לחום בינוני גבוה.
מרפדים 2 תבניות אפיה שטוחות בניר אפיה
במעבד מזון עם להב מתכת, קוצצים עד דק את האגוזים.
מוסיפים את הקמח והסוכר ומפעילים שנית.
מוסיפים את קוביות החמאה ותמצית הוניל לתערובת .
מוסיפים את המים כף אחר כף, עד שנוצר כדור בצק.
בידיים רטובות מגלגלים כדורי בצק .
מניחים בתבנית אפיה תוך שמירת רווחים.
אופים עד להזהבה.
מצננים על רשת צינון.
שומרים בכלי סגור.