מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני פסטה> רוטב פטריות מהיר הכנה לפסטה

רוטב פטריות מהיר הכנה לפסטה

רוטב פטריות מהיר הכנה לפסטה

תיאור המתכון


(הכמויות הן לשתי מנות, אבל אף אחד לא יתנגד אם תכינו יותר)





מרכיבים

אופן ההכנה

ממיסים את החמאה בסיר קטן. מוסיפים את החרדל, אבקת המרק ומשולש הגבינה.
מערבבים עד שהחומרים מתאחדים ומוסיפים את החלב בהדרגה, תוך כדי בחישה. ממשיכים לבשל על אש בינונית עד שהרוטב מתעבה ומסמיך. אם הוא סמיך מדי ניתן לדלל
בעוד קצת חלב.
שופכים את הפסטה החמה לתוך הרוטב, מערבבים ומגישים מייד.

תגובות

  1. מתכון מצויין ליאת (26/09/2005 16:31:00)
    ניסיתי את המתכון הזה ועלי לציין שהוא ממש מצויין וגם מאוד מאוד טעים....בתאבון..