מתכון- דג ברוטב הבית

מתכון- דג ברוטב הבית

תיאור המתכון

מתכון ממסעדת לה פיאצה בבאר שבע

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנת הדג
חורצים לרוחב כל דג שלושה חריצים וממלאים אותם בשום כתוש מושחים את הדגים בשמן זית
מפזרים את עשבי תיבול היבשים על הדגים, ממליחים ומפלפלים, ואופים בחום של 220 מעלות.

רוטב הבית
בסיר קטן מבשלים את היין עד שנפחו פוחת למחצית.
מוסיפים לסיר את ציר הדגים, ומבשלים 10 דקות נוספות. מתבלים במלח, פלפל ועשבי תיבול טריים, מוסיפים את החמאה, וכשהיא נמסה מערבבים עם הפסטו ומגישים.
יוצקים הרוטב מעל לדגים ומגישים עם תפוחי האדמה.

תגובות

  1. How long meir cohen (12/08/2006 00:43:00)
    כנמה זמן אופים בתנור את הדג?
  2. תפוחי אדמה meir Cohen (12/08/2006 00:44:00)
    באיזה צורה מגישים את תפוחי האדמה