מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

פואה גרה, כבד אווז

פואה גרה, כבד אווז

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפואה גרה, כבד אווז ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מניחים את הכבד בקערה, מכסים ביין וקוניאק מתבלים בפלפל ומשהים במקרר במשך הלילה.
אחרי 12 שעות (אפשר יותר) מוציאים את הכבד ודוחסים היטב היטב לכלי חסין חום.
מכסים את הכלי בניר אלומניום ומחוררים חור ליציאת האדים.
מניחים את הכלי בקערת מים רותחים. גובה המים כמחצית גובה כלי האפיה.
אופים בתנור מחומם מראש ל150-- מעלות 25-30 דקות
מצננים לטמפרטורת החדר, ומעבירים למקרר עד לקרור מלא.

תגובות

  1. ה נשמע מעדן תמי מנחם (12/01/2005 20:29:00)
  2. נשמע פצצה בר (23/11/2007 21:03:00)