מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

כבד ביין

כבד ביין

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לכבד ביין ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

ממיסים את החמאה במחבת ומוסיפים את השמן.
מטגנים קלות את הבצלים בחמאה, עד שיתרככו ומניחים מעליהם את הכבדים ואת שני גבעולי הטימין.
מטגנים את הכבדים על אש גבוהה, 2-3 דקות מכל צד כך שיהיו וורודים אדמדמים מבפנים. מפלפלים וממליחים.
יוצקים מעל לכבדים את היין ומרתיחים, שלוש ארבע דקות דקות.
מגישים עם פירה.