מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

ברווז בתנור

ברווז בתנור

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לברווז בתנור ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מערבבים היטב את חומרי המשרה ומברישים את הברווז מבחוץ ומבפנים.
מכסים ומשהים במקרר למשך שעתיים לפחות
צולים על רשת בתנור בחום של 250 מעלות כשעה או עד שמוכן (דוקרים את הברווז באזור החזה או הירך, אם הנוזלים הניגרים צלולים הבשר מוכן).
מערבבים את חומרי הזיגוג
מברישים את הברווז המוכן בזיגוג ומחזירים לתנור לעוד 5-7 דקות בחום הגבוה ביותר של התנור.