ברווז בתנור
- מתאים ל: 8 מנות
- זמן הכנה: שלוש שעות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לברווז בתנור ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- ברווז במשקל 11/2-2 ק"ג
- למשרה
- ½ כוס יין לבן
- ½ כפית מלח
- ½ כפית חמישה תבלינים
- 2 כפיות סויה
- 2 כפיות סויה כהה
- לגלזורה
- 2 כפות סויה כהה
- כף רוטב הויסין
אופן ההכנה
מערבבים היטב את חומרי המשרה ומברישים את הברווז מבחוץ ומבפנים.
מכסים ומשהים במקרר למשך שעתיים לפחות
צולים על רשת בתנור בחום של 250 מעלות כשעה או עד שמוכן (דוקרים את הברווז באזור החזה או הירך, אם הנוזלים הניגרים צלולים הבשר מוכן).
מערבבים את חומרי הזיגוג
מברישים את הברווז המוכן בזיגוג ומחזירים לתנור לעוד 5-7 דקות בחום הגבוה ביותר של התנור.