מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > משקאות > משקאות לא אלכוהולים> אפוגאטו ים-תיכוני

אפוגאטו ים-תיכוני

אפוגאטו ים-תיכוני

תיאור המתכון

קפה קר קצת אחר
צוות קופישופ – פורטל הקפה הישראלי



מרכיבים

אופן ההכנה

1. מבשלים את הקפה התורכי ללא סוכר על אש קטנה (כפית גדושה מאוד ו-150 מ"ל מים לכל מנה).
2. מניחים כדור גדול של גלידה במרכזה של צלוחית (ניתן להשתמש גם בכוס-מרטיני), מסננים את הקפה המבושל ויוצקים אותו בעודו חם על כדור הגלידה. בוזקים קינמון ואבקת קקאו על המנה ומגישים מיד.