מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > מתכון לפסח: פאי דייגים עם ברמונדי, תרד ופטריות

מתכון לפסח: פאי דייגים עם ברמונדי, תרד ופטריות

מתכון לפסח: פאי דייגים עם ברמונדי, תרד ופטריות

תיאור המתכון

חג הפסח מתקרב ורובנו מתקשים למצוא מנות שהן גם טעימות וגם כשרות לפסח.
המתכון הבא יעזור לכם לעבור את חג הפסח בקלות ואפילו ליהנות ממנו!

מרכיבים

אופן ההכנה

•מקלפים את תפוחי האדמה ומבשלים בסיר עד לריכוך ולאחר מכן מועכים את תפוחי האדמה יחד עם 25 גרם חמאה. שומרים בצד.
•מטגנים את הבצל יחד עם 30 גרם חמאה ומוסיפים את קוביות הדג. מוסיפים תרד, פטריות, שום קצוץ, מלח ופלפל.
•מנמיכים לאש נמוכה עד שהתרד הופך לרך ולאחר מכן מוסיפים 3 כפות קמח ואת החלב ומערבבים לקבלת תערובת חלקה.
•מסדרים בתבנית את התערובת ומעלייה מהדקים את שכבת פירה.
•אופים בתנור בחום של 200 מעלות כחצי שעה עד לקבלת פירה פריך ובעל גוון זהוב בחלק העליון של הפאי.