מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > ירקות וקטניות> ארטישוק במילוי פרמזן וצלפים

ארטישוק במילוי פרמזן וצלפים

ארטישוק במילוי פרמזן וצלפים

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לארטישוק במילוי פרמזן וצלפים ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

מניחים בקערה את פירורי הלחם, הפרמזן, הפטרוזיליה, הצלפים, הלימון, שמן הזית והשום, ומתבלים במעט מלח ופלפל. מקלפים ומנקים את הארטישוקים, מורידים עלים קשים ראשונים וחותכים קצות עלים, מבשלים את הארטישוקים כ-40 דקות בסיר מים. לאחר מכן מחכים שיתקררו וחוצים לחצי לאורכו של הארטישוק, מוציאים את שערות הארטישוק וממלאים במלית שהכנו בקערה. מפזרים מעט שמן זית וגבינת פרמזן מגורדת מעל ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום 150 מעלות ל-8 דקות. מגישים חם כשהגבינה מומסת מעל.