נשנושי הודו בבלילת בירה
תיאור המתכון
אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לנשנושי הודו בבלילת בירה ברמת מיומנות בינוני - מתכון מעולה למנה טעימה.
מרכיבים
- 500 גרם חזה הודו חתוך לפיסות בגודל ביס.
- פרחי ברוקולי קטנים.
- פרחי כרובית קטנים.
- שמן לטיגון עמוק.
- לבלילה:
- 4 ביצים.
- 1 כוס בירה קרה.
- 2 כוסות קמח תופח.
- 1 כפית מלח.
- 1 כפית פפריקה.
- להגשה:
- רוטב ברביקיו, מיונז, קטשופ.
אופן ההכנה
מערבבים את חומרי הבלילה ואם לא מטגנים מיד שומרים במקרר.
מחממים שמן לטיגון עמוק.
טובלים 5 נתחי הודו בבלילה ומעבירים מיד לשמן החם, מטגנים 3-4 דקות או עד להזהבה. מוציאים למסננת או נייר סופג, מנקים את משקעי הבלילה מן השמן בכף מחוררת וממשיכים הלאה. לא מעמיסים כמות גדולה, כדי שהשמן לא יתקרר בבת אחת.
באותו האופן מכינים גם את פרחי הכרובית והברוקולי.