ברבוניות מטוגנות עם סלט ציזיקי
- מתאים ל: 4 מנות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מתכון גלילי מפסטיבל "טעם בגליל". באדיבות סטודיו אוכל – מושב בוסתן הגליל.
מרכיבים
- לברבוניות:
- ברבוניות נקיות מקשקשים, מקומחות קלות
- לציזיקי:
- 500 גרם יוגורט כבשים
- 1 בצל סגול קצוץ דק
- 1 צרור בצל ירוק קצוץ דק
- 1/2 צרור פטרוזיליה קצוץ דק
- 1/2 צרור נענע קצוץ דק
- 4 מלפפונים חתוכים לקוביות קטנות
- מיץ לימון , מלח - לפי הטעם
אופן ההכנה
לברבוניות:
טיגון 4-5 דקות
לציזיקי:
מערבבים הכל יחד ומגישים..