סלט עגבניות בארבעה צבעים
- מתאים ל: 4 מנות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מתכון ממסעדת ג'ונתן פוד קלאב, מבית מטבחו של השף יונתן רושפלד.
בתיאבון.
מרכיבים
- 4 סוגי עגבניות מצבעים שונים (תמר, שרי, ליקופן, עגבניות צהובות
- 1עגבנייה גדולה חצוייה לשניים, מקורמלת מעט בתנור עם סוכר
- בצל ירוק – לפי הטעם
- בצל סגול – לפי הטעם
- צנוניות - 5
- צ'ילי
- חופן זיתים
- גבינת טולום (טורקית מפוררת עם מעט זעתר)
- חלמון ביצה קשה מפורר
- שמן זית
- מלח
- לימון
אופן ההכנה
מומלץ – לרסק על מגרדת עגבנייה ויוצקים לתחתית כלי ההגשה
מערבבים את כל החומרים באופן אחיד ומגישים.