מלבי שוק עם סירופ רימונים, קוקוס והמון אגוזים
- מתאים ל: 4 מנות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מתכון של השף משה שגב, ממסעדת שגב ארט
מרכיבים
- 2 כוסות חלב (750 מ"ל)
- 1 חבילה שמנת מתוקה (250 מ"ל)
- 3/4 כוס סוכר (150 גרם)
- 5 כפות קורנפלור (60 גרם) מומסות ב-5 כפות חלב
- 1 מקל וניל
- 1/2 כפית כף מי ורדים
- 4 כפות סירופ רימונים
- 1/2 כוס בוטנים קלויים (לא מלוחים) גרוסים דק
- 1/4 כוס אגוזי קשיו לא מלוחים קלויים וגרוסים דק
- 1/2 כוס שבבי קוקוס
אופן ההכנה
בסיר אחד מוסיפים חלב, שמנת ווניל ומבשלים יחד עד לרתיחה. מסננים את מקל הווניל לאחר 5 דקות בישול, ומוסיפים את הקורנפלור שהומס בחלב. מערבבים במטריפה ומכבים את האש.
מוזגים את נוזל המלבי לכוסות בכמות הרצויה להגשה. לצנן במקרר שעה לפחות טרם ההגשה או עד לקבלת מירקם יציב.
להגשה: מעל כל מלבי יוצקים 2 כפות של סירופ ומעט מי ורדים. מכסים בנדיבות באגוזים, קוקוס ובוטנים.
המתכון באדיבות
|
מסעדת שגב ארט הרצליה
שנקר 16, פינת החושלים, הרצליה פיתוח
הצג טלפון
053-6130851
|