עוגת בסבוסה
- מתאים ל: 4-6 מנות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
עוגת בסבוסה טעימה ומיוחדת באדיבות מסעדת הצ'אנס.
מרכיבים
- 1 כוס קמח
- 1 וחצי כוס סולת
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 2 כפיות סוכר וניל
- 2 כפיות אבקת אפיה
- 3/4 כוס שמן
- 3/4 כוס סוכר
- 1/2 כוס קוקוס
- 1/2 כוס קוקוס נוסף לעיטור
- מעט טחינה גולמית למריחה על תבנית האפיה
אופן ההכנה
להכין תבנית אפיה עגולה מרוחה בטחינה גולמית, לערבב יחד את כל חומרי העוגה ולמזוג לתבנית. לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות במשך כ- 45 דקות (יש לבדוק עם קיסם).
את הסירופ מוזגים על כל העוגה כשהיא חמה. מפזרים מעל העוגה קוקוס, חותכים ומגישים.
הערות
לתבנית אפיה קוטר 26
המתכון באדיבות
|
מסעדת הצ'אנס
פונדק הצ'אנס האחרון, כביש מס 1, ירושלים ים המלח , אלמוג
הצג טלפון
053-8094660
קופונים להצ'אנס
|