מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> המבורגר אלג'יראי ובצל מקורמל

המבורגר אלג'יראי ובצל מקורמל

המבורגר אלג'יראי ובצל מקורמל

תיאור המתכון

באדיבות שף אבי לוי ("מאסטר שף" ומסעדות "המוציא" ו"צ'יריפום")

מרכיבים

אופן ההכנה

1. המבורגר: מערבבים בקערה את כל המצרכים. יוצרים קציצות בגודל הרצוי, ומניחים לחצי שעת מנוחה במקרר.
2. בזמן המנוחה, מטגנים את הבצל עד להשחמה.
3. לקראת סוף הטיגון, מוסיפים את התבלינים והסוכר ל-1 דקה של טיגון נוסף.
4. על מחבת ברזל משומנת קלות, מטגנים את ההמבורגרים.
5. מגישים את ההמבורגר בלחמנייה, כאשר מעליו הבצל המקורמל.
6. למעוניינים – כדאי להוסיף למעלה גם חביתת עין.