Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> המבורגר אלג'יראי ובצל מקורמל
לחם בשר הרצליה

המבורגר אלג'יראי ובצל מקורמל

המבורגר אלג'יראי ובצל מקורמל

תיאור המתכון

באדיבות שף אבי לוי ("מאסטר שף" ומסעדות "המוציא" ו"צ'יריפום")

מרכיבים

אופן ההכנה

1. המבורגר: מערבבים בקערה את כל המצרכים. יוצרים קציצות בגודל הרצוי, ומניחים לחצי שעת מנוחה במקרר.
2. בזמן המנוחה, מטגנים את הבצל עד להשחמה.
3. לקראת סוף הטיגון, מוסיפים את התבלינים והסוכר ל-1 דקה של טיגון נוסף.
4. על מחבת ברזל משומנת קלות, מטגנים את ההמבורגרים.
5. מגישים את ההמבורגר בלחמנייה, כאשר מעליו הבצל המקורמל.
6. למעוניינים – כדאי להוסיף למעלה גם חביתת עין.

לחם בשר הרצליה אירועים חדש