מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכונים מיוחדים> קונפי כבד אווז ברוטב שוקולד

קונפי כבד אווז ברוטב שוקולד

קונפי כבד אווז ברוטב שוקולד

תיאור המתכון

מתכון מאייס פיצה בר

מרכיבים

אופן ההכנה

1.מטגנים על מחבת את השום בשמן הזית.
2.מוסיפים את ציר הבקר ומרתיחים. מוסיפים את השוקולד, מחכים מעט עד שהשוקולד מתערבב בציר, ומוסיפים את ה''בייליס''. מתבלים במעט סוכר לפי הצורך.
3.מחממים מחבת טפלון לא משומנת, מניחים עליה את פרוסות הכבד ומטגנים כ-30 שניות מכל צד.
4.מורחים על טוסטונים מעט שוקולד מריר או ממרח חמאת בוטנים. מניחים מעליהם את פרוסות הכבד המטוגנות, ויוצקים מעל את הרוטב לפי .

הערות: כבד אווז קונים במעדניות מובחרות כמו מזרע וטיב טעם ואיטליזים