מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכונים ל-בישול צמחוני> תבשיל קוסקוס, כוסמת ירוקה ושלל פטריות

תבשיל קוסקוס, כוסמת ירוקה ושלל פטריות

תבשיל קוסקוס, כוסמת ירוקה ושלל פטריות

תיאור המתכון

המתכון באדיבות מאיה דרין, שפית ועיתונאית קולינריה

מרכיבים

אופן ההכנה

1. משרים את הפורצ'יני ב-1/2 כוס מים רותחים, למשך כ-10 דקות.
2. מבשלים את הכוסמת בהרבה מי מלח רותחים.
מסננים כשהכוסמת מתרככת אך שומרת על צורתה.
3. מערבבים עם הקוסקוס המוכן.
4. מפזרים בתבנית אפייה את הפטריות (שמפניון, שימג'י ופורטובלו), הבצל הירוק, הכרישה, השום, השאלוטס, פרוסות הלימון, הטימין, הפורצ'יני ונוזל ההשריה שלהן.
5. מתבלים בשמן זית, סויה, מלח ופלפל.
6. צולים בחום בינוני של 180 מעלות, במשך כ-20 דקות.
7. מערבבים עם הקוסקוס והכוסמת, ומגישים.