טלה ביין לבן וטעמי חורף
- מתאים ל: 4 מנות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
לקראת ארוחת הפליאו במסעדת מרינדו עין גב- מתכון של הסופר דעאל שלו
מרכיבים
- 2 ק"ג צוואר טלה טרי
- גבעולים של ראש סלרי (החלק הלבן)
- 3-4 גזרים
- 5 שיני שום
- צרור כוסברה
- 4 בצלים
- 3 פטריות פורטבלו גדולות
- יין לבן יבש
- חרדל דיז'ון ותבלינים (מלח, פלפל שחור, גרגירי חרדל)
אופן ההכנה
1. סוגרים את חתיכות הצוואר במשך מספר דקות בשמן קוקוס, על אש גבוהה ובסיר ברזל כבד, מוציאים מהסיר ומניחים בצד.
2. קוצצים את הירקות גס ומאדים במשך עשר דקות, באותו הסיר.
3. מחזירים את נתחי הבשר ומארגנים יפה סביב.
4. מוסיפים חצי בקבוק יין לבן יבש, כף גדולה של חרדל דיז'ון, מלח, פלפל שחור, גרגירי חרדל ומביאים לרתיחה קלה.
5. מוסיפים מעל צרור הכוסברה.
6. מחממים תנור ל- 120 מעלות צלזיוס ומכניסים את הסיר לשעתיים.
7. מוציאים מהתנור ומגישים.
המתכון באדיבות
|
מסעדת מרינדו עין גב
מול הכניסה לקיבוץ עין גב, עין גב
הצג טלפון
04-6658555
|