מיני שיפודי אנטריקוט
- זמן הכנה: שעה
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
בחסות השפית קונדיטורית מירי זורגר
מרכיבים
- מצרכים:
- 300 ג' אנטריקוט חתוך לקוביות קטנות 3X3 ס"מ
- מצרכים לתיבול :
- 4 שיני שום כתושות
- 1 כפית גדושה מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי
- שליש כוס רוטב סויה
- 1/2 כוס שמן
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את מצרכי התיבול , מוסיפים את נתחי האנטריקוט, מעסים את הנתחים מניחים לכשעתיים במקרר משפדים ל שיפודי עץ קטנים צולים כ 2 דקות מכל צד למידת העשייה מדיום רייר