מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכונים ל-בישול צמחוני> פלפלים בשלל צבעים ממולאים

פלפלים בשלל צבעים ממולאים

פלפלים בשלל צבעים ממולאים

תיאור המתכון

באדיבות פסקל פרץ-רובין – עיתונאית אוכל ומחברת ספרי בישול

מרכיבים

אופן ההכנה

מסירים את כיפת הפלפלים ומנקים מגרעינים.
מכינים את הקוסקוס ע"פ הוראות היצרן שעל האריזה - להכנה במיקרוגל, ומניחים בקערה רחבה.
מוסיפים לקערה בזיליקום, נענע, פטרוזיליה, עדשים, בצל ירוק וסגול, צנוברים ותבלינים, ומערבבים.
ממלאים את הפלפלים במלית ומהדקים היטב.
הכנת הרוטב-מחממים שמן זית בסיר ומזהיבים את הבצל.
מוסיפים שום ומטגנים כמה שניות.
מוסיפים את הכמון, העגבניות המרוסקות, הסילאן, המים, הפפריקה, הצ'ילי והמלח והפלפל; ומבשלים על אש קטנה כ-10 דקות.
יוצקים כ-1/3 מהרוטב לתחתית סיר גדול ורחב.
מסדרים בסיר את הפלפלים הממולאים, צמודים זה לזה. יוצקים מסביב עוד 1/3 מהרוטב.
מרתיחים ומבשלים מכוסה על אש קטנה במשך 35 דקות.
מוסיפים את יתרת רוטב, מפזרים מעל את הפירות היבשים וגבעול הנענע, מכסים ומבשלים 10 דקות נוספות.