פיצה חורפית וחמה בתנור פיצה ביתי
תיאור המתכון
השף גיא פרץ בשיתוף עם חברת Breville
חושף את המוצרים החמים של החורף וממליץ
על מתכון מושלם לעונה
מרכיבים
- מצרכים לבצק הפיצה:
- 1 ק"ג
- 350 מ"ל מים פושרים
- *שמרים יבשים 7 גרם או שמרים טריים 22 גרם (אם אתם בוחרים לאפות פיצה דקה – אין צורך בכלל בשמרים).
- קורט מלח
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים במיקסר בוו לישה ליצירת בצק רך ונעים. מכסים בניילון נצמד ומשהים לחצי שעה בטמפרטורת החדר. לאחר מכן, מחלקים את הבצק לכדורים לגודל הרצוי, משטחים על משטח שמקומח בקמח תירס. מורחים על הבצק רוטב פיצה בסיסי ומוסיפים וכל תוספת שאוהבים.
אופים למשך כ- 3 דקות לפי הטעם ומגישים חם!