מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > סידייה - פילה דניס אפוי בתנור עם עשבי תיבול בנוסח הדייגים בלבנון, מוגש עם תפוחי אדמה ננסיים צלויים עם כורכום ובצל מטוגן

סידייה - פילה דניס אפוי בתנור עם עשבי תיבול בנוסח הדייגים בלבנון, מוגש עם תפוחי אדמה ננסיים צלויים עם כורכום ובצל מטוגן

סידייה - פילה דניס אפוי בתנור עם עשבי תיבול בנוסח הדייגים בלבנון, מוגש עם תפוחי אדמה ננסיים צלויים עם כורכום ובצל מטוגן

תיאור המתכון

לרגל עונת המסיק מציג השף צ'רלי פדידה ממסעדת אוליב ליף בשרתון מתכון מסורתי

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנת הדג:
מערבבים את כל המצרכים ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים את הדג על מגש אפיה, כאשר עור הדג מופנה כלפי מעלה ואופים בתנור שחומם מראש לטמפ' של 170 מעלות למשך כ- 10 דקות.
אופן הכנת הבצל:
מטגנים במחבת את הבצל ומוסיפים תוך כדי את התבלינים בסוף הטיגון , לבסוף מוסיפים מעט מלח .
אופן הכנת תפוחי אדמה:
מערבבים את כל המצרכים ומעבירים לתבנית אפיה. אופים בתנור בטמ"פ של 180 מעלות למשך
כ- 30 דקות.
המלצה: את הדגים מגישים על הבצל המטוגן.

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון