מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > תוספות > מתכוני פסטה> טורטליני ממולא גבינת עיזים, אגוזי מלך, רוטב עגבניות נפוליטנה

טורטליני ממולא גבינת עיזים, אגוזי מלך, רוטב עגבניות נפוליטנה

טורטליני ממולא גבינת עיזים, אגוזי מלך, רוטב עגבניות נפוליטנה

תיאור המתכון

המתכון באדיבות השף אייל פינקלשטיין, אייס פיצה בר

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנת הטורטליני:
לשים היטב את כל החומרים על משטח מקומח לפחות עשרים דקות עד קבלת בצק רך וגמיש. משמנים בשמן זית, עוטפים בניילון ונותנים לבצק לנוח כעשרים דקות במקרר.
מרדדים לעלים דקים על משטח מקומח ויוצרים את הטורטליני.
את הטוטליני מניחים בסיר מים רותחים עד שצף. סופרים עד עשר ומחברים לרוטב.
אופן הכנת המילוי:
מערבבים את כל חומרי המילוי יחד וממלאים את הטורטליני.
אופן הכנת הרוטב:
ממיסים חמאה ושמן זית יחד. מוסיפים את השום עד הזהבה וגם את הבצל – עד שקיפות. את שורש הסלרי, שורש הפטרוזיליה והסלרי האמריקאי מוסיפים פנימה ומאדים.
מוסיפים פנימה כף רסק עגבניות, מטגנים היטב ומוסיפים את היין הלבן. מערבבים ומוסיפים את העגבניות עד רכות וטוחנים את הכול במעבד מזון כאשר מוסיפים מלח ופלפל שחור.