סביצ'ה לברק עם עגבניות, כוסברה וזיתי טאסוס, מוגש עם צ'יפס דלעת פריך
- מתאים ל: 2 מנות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
המתכון באדיבות צ'רלי פדידה, שף מלון שרתון ת"א ומסעדת "אוליב ליף"
מרכיבים
- 2 פילה לברק נקיים מאדרות, עור ושומן, חתוכים לרצועות של ½ ס"מ
- ½ עגבניה בשלה, קלופה ונקייה מליבה, חתוכה לרצועות דקות
- 20 עלי כוסברה מופרדים מגבעולים
- ½ בצל סגול, קלוף וחתוך לרצועות
- 6 זיתי טאסוס מגולענים וחתוכים ל-3 חלקים שווים
- 1 כפית פלפל חריף קצוץ
- 4 כפות שמן זית
- 2 כפות מיץ לימון טרי
- מלח ים
- פלפל שחור גרוס טרי
- להגשה: דלורית חצוייה
- לצ'יפס דלעת: 200 גרם דלעת לצורך צ'יפס דלעת
אופן ההכנה
מכינים את הסביצ'ה:
1. מעבירים את כל חומרי הסביצ'ה לקערת ערבוב, מתבלים, מערבבים וטועמים. מתקנים תיבול אם צריך.
2. מעבירים את הסביצ'ה לתוך חצי דלורית
מכינים את צ'יפס הדלעת:
3. חותכים בעזרת מנדולינה רצועות ארוכות של דלעת, בעובי 2 מ"מ.
4. מחממים שמן לטמפרטורה של 170 מעלות, ומטגנים בתוכו את הרצועות, עד שמתקבל צבע צהוב ויפה.
5. מעבירים לנייר סופג.
6. מקשטים את המנה בצ'יפס דלעת.
המתכון באדיבות
|
מסעדת אוליב ליף
הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב
הצג טלפון
03-5211224
|