מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > סביצ'ה לברק עם עגבניות, כוסברה וזיתי טאסוס, מוגש עם צ'יפס דלעת פריך

סביצ'ה לברק עם עגבניות, כוסברה וזיתי טאסוס, מוגש עם צ'יפס דלעת פריך

סביצ'ה לברק עם עגבניות, כוסברה וזיתי טאסוס, מוגש עם צ'יפס דלעת פריך

תיאור המתכון

המתכון באדיבות צ'רלי פדידה, שף מלון שרתון ת"א ומסעדת "אוליב ליף"

מרכיבים

אופן ההכנה

מכינים את הסביצ'ה:
1. מעבירים את כל חומרי הסביצ'ה לקערת ערבוב, מתבלים, מערבבים וטועמים. מתקנים תיבול אם צריך.
2. מעבירים את הסביצ'ה לתוך חצי דלורית

מכינים את צ'יפס הדלעת:
3. חותכים בעזרת מנדולינה רצועות ארוכות של דלעת, בעובי 2 מ"מ.
4. מחממים שמן לטמפרטורה של 170 מעלות, ומטגנים בתוכו את הרצועות, עד שמתקבל צבע צהוב ויפה.
5. מעבירים לנייר סופג.
6. מקשטים את המנה בצ'יפס דלעת.

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון