רביולי פתוח של דפי דלעת, בשר טלה קצוץ ותבלינים ים תיכוניים
- מתאים ל: 4 מנות
- רמת מיומנות: בינוני
תיאור המתכון
המתכון באדיבות צ'רלי פדידה, שף מלון שרתון ת"א ומסעדת "אוליב ליף"
מרכיבים
- 250 גרם דלעת חתוכה לקוביות של 5*5 ס"מ, כשכל קובייה פרוסה באמצעות מנדולינה לפרוסות בעובי של 2.5 מ"מ
- למילוי הרביולי:
- 300 גרם בשר טלה קצוץ דק
- 50 גרם שומן טלה או כבש
- 1 בצל בינוני קצוץ דק
- 1 שן שום קצוצה
- ¾ כפית כמון
- ½ כפית פפריקה מתוקה
- ½ כפית פלפל שחור טחון
- 1 כף צנוברים
- מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
1. מערבבים בקערה גדולה את כל חומרי המילוי ולשים עם הידיים, כדי שכל הטעמים יתמזגו בבשר.
2. מחממים מחבת כבדה, מוסיפים מעט שמן ומטגנים את הבשר המתובל תוך כדי ערבוב, באמצעות מטרפה, למשך כ-5 דקות, או עד שהבשר מפורר ושינה את צבעו.
מעבירים את הבשר למסננת, לניקוז הנוזלים.
3. מרתיחים סיר עם מי מלח וחולטים את דפי הדלעת הדקיקים, שפרסנו במנדולינה, למשך כ-3 שניות.
4. על צלחת הגשה מניחים 3 דפי דלעת, ומעל כל דף שמים כף בשר מטוגן. מכסים שוב עם עוד 3 דפי דלעת, ומגישים מיד.
המתכון באדיבות
|
מסעדת אוליב ליף
הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב
הצג טלפון
03-5211224
|