Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מרק שורשים וערמונים

מרק שורשים וערמונים

מרק שורשים וערמונים

תיאור המתכון

באדיבות השף משה קצ'וקי להדר סיטי טאואר

מרכיבים

אופן ההכנה

את כל הירקות מקלפים וחותכים לקוביות גדולות בנפרד.
בסיר גבוהה מחממים את שמן הזית ומתחילים בטיגון הבצל עד להזהבה, מוסיפים את כל הירקות ואדים קלות מוסיפים את המים ומרתיחים למשך 45 דקות עד לריכוך הירקות ממליחים ומפלפלים וטוחנים את המרק בעזרת בלנדר סטיק.
קוצצים את עלי הסלרי והערמונים ומוסיפים למרק בהגשה!