קוקטייל אפרסק, מנגו, תפוח וחמוציות
תיאור המתכון
מתכון לקוקטייל מרענן לסוף הקיץ של הברמן סובחי אבו-נחלה- מסעדת "דנטה", נצרת
מרכיבים
- 15 מ"ל סירופ אפרסק
- 25 מ"ל וודקה תפוח
- מערבבים ביחד בשייקר עם 3 קוביות קרח
- 30 מ"ל ליקר מנגו
- 30 מ"ל מיץ חמוציות
אופן ההכנה
בשייקר אחד מערבבים- סירופ אפרסק ווודקה תפוח עם 3 קוביות קרח
בשייקר נפרד מערבבים ליקר מנגו ומיץ חמוציות עם 3 קוביות קרח
ממלאים כוס אולדפאשן בקרח כתוש ומוזגים לתוכה את תכולת השייקרים יחד
מקשטים בשורש גרגירי הנחלים
המתכון באדיבות
|
מסעדת דנטה
כיכר המעיין מול כנסיית הבשורה האורתודוכסית, נצרת
הצג טלפון
077-7871556
|