מרק אפונה עם קבנוס פפרוני
תיאור המתכון
מרק טעים עם שדרוג מפתיע, המתאים לימי החורף הקרירים.. בתיאבון!
מרכיבים
- 250 גרם אפונה ירוקה יבשה
- 1 בצל קצוץ
- 1 קישוא קצוץ לקוביות
- 1 גזר קצוץ
- 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
- 1 כף סלרי קצוץ
- 150 גרם קבנוס פפרוני קוביות קטנות
- 4 שיני שום קצוצות
אופן ההכנה
לבשל את האפונה בשתיים וחצי ליטר מים
למשך 45 דקות.
לטגן במחבת את הבצל עד לצבע זהוב
להוסיף את השום ל- 30 שניות ולהוסיף את הגזר
לטגן עוד 1 דקה ולהוסיף את הקבנוס והקישוא
לטגן עוד 2 דקות ולהוסיף את הפטרוזיליה והסלרי
להמשיך לטגן עוד 1 דקה ולהוסיף לסיר
לבשל עוד 10 דקות ולהוסיף 1 כפית מלח חצי כפית
פלפל שחור גרוס 2 כפות אבקת מרק עוף,
לבשל עוד 5 דקות ולטחון בבלנדר ידני
ולהגיש עם לחם כפרי.
המתכון באדיבות
|
חנות לומיטו
שדרות המלך חסן 6, עקרון 2000, מאחורי עמודי שלמה, קרית עקרון
הצג טלפון
053-8094834
|