Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מרק אפונה עם קבנוס פפרוני

מרק אפונה עם קבנוס פפרוני

מרק אפונה עם קבנוס פפרוני

תיאור המתכון

מרק טעים עם שדרוג מפתיע, המתאים לימי החורף הקרירים.. בתיאבון!

מרכיבים

אופן ההכנה

לבשל את האפונה בשתיים וחצי ליטר מים
למשך 45 דקות.
לטגן במחבת את הבצל עד לצבע זהוב
להוסיף את השום ל- 30 שניות ולהוסיף את הגזר
לטגן עוד 1 דקה ולהוסיף את הקבנוס והקישוא
לטגן עוד 2 דקות ולהוסיף את הפטרוזיליה והסלרי
להמשיך לטגן עוד 1 דקה ולהוסיף לסיר
לבשל עוד 10 דקות ולהוסיף 1 כפית מלח חצי כפית
פלפל שחור גרוס 2 כפות אבקת מרק עוף,
לבשל עוד 5 דקות ולטחון בבלנדר ידני
ולהגיש עם לחם כפרי.

המתכון באדיבות
חנות לומיטו שדרות המלך חסן 6, עקרון 2000, מאחורי עמודי שלמה, קרית עקרון הצג טלפון