מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > קציצות דג וכרובית בציפוי קוסקוס פריך עם פרחי כרובית צלויים בקארי וכוסברה (קוסקוס דק)

קציצות דג וכרובית בציפוי קוסקוס פריך עם פרחי כרובית צלויים בקארי וכוסברה (קוסקוס דק)

קציצות דג וכרובית בציפוי קוסקוס פריך עם פרחי כרובית צלויים בקארי וכוסברה (קוסקוס דק)

תיאור המתכון

המתכון באדיבות שפית מאיה דרין

מרכיבים

אופן ההכנה

לאספרגוס – מבשלים את האספרגוס במי מלח רותחים במשך כ-4 דקות. מצננים מיד.
לכרובית – מערבבים את כל מרכיבי הכרובית וצולים בתנור בחום בינוני, 180 מעלות במשך כ-20 דקות.
לקציצות – במעבד מזון טוחנים את כל מרכיבי הקציצות למחית גבשושית אך אחידה, מתבלים.
מפזרים קוסקוס מבושל על משטח העבודה, מגלגלים קציצות בידיים נקיות ומשומנות ועוטפים בקוסקוס.
מחממים במחבת גדולה שמן בגובה 1 ס"מ ומטגנים את הקציצות משני הצדדים במשך כ-6 דקות.
מגישים את הקציצות על מצע של ירקות ומקשטים באספרגוס.